Menu

Spuitpistool met sproeierafstelling

Spuitpistool met sproeierafstelling
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Alle goede dingen komen in drieën

  Met het draaiwiel op de sproeikop van dit besproeiingsapparaat kunt u naar wens verschillende sproeiers gebruiken. Hierdoor ontstaan drie verschillende sproeipatronen: de volle straal, waarbij het water uit vele afzonderlijke sproeiers tegelijk komt en die, net als een gieterstraal, geschikt is voor het besproeien van grote oppervlakken van perken; een zwakkere straal met een breed sproeipatroon, die nuttig is voor het plaatselijk, indringend besproeien van bijvoorbeeld potplanten; of een vrij smalle, maar hardere en zeer ver reikende waterstraal.

  Productinformatie

  Artikel nummer 40505

   Douchekop aluminium, lichaam en hendel zamak. Regelschroef en koppelstuk van messing. Greeplengte 8 cm, douchekop Ø 5,5 cm. Gewicht 570 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu