Menu

Spuitpistool met sproeierafstelling

Spuitpistool met sproeierafstelling
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Alle goede dingen komen in drieën

  Met het draaiwiel op de sproeikop van dit besproeiingsapparaat kunt u naar wens verschillende sproeiers gebruiken. Hierdoor ontstaan drie verschillende sproeipatronen: de volle straal, waarbij het water uit vele afzonderlijke sproeiers tegelijk komt en die, net als een gieterstraal, geschikt is voor het besproeien van grote oppervlakken van perken; een zwakkere straal met een breed sproeipatroon, die nuttig is voor het plaatselijk, indringend besproeien van bijvoorbeeld potplanten; of een vrij smalle, maar hardere en zeer ver reikende waterstraal.

  Productinformatie

  Artikel nummer 40505

   Douchekop aluminium, lichaam en hendel zamak. Regelschroef en koppelstuk van messing. Greeplengte 8 cm, douchekop Ø 5,5 cm. Gewicht 570 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen