Menu

Sprinklerbevestiging messing draaiend

Sprinklerbevestiging messing draaiend
  € 15,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  De messing hulpstukken: de roterende sproeier

  De roterende sproeier besproeit middelgrote gazons en grote bloemperken in een cirkelvormig patroon. Hij kan dus klassiek worden gebruikt als gazonsproeier. De sproeiers aan beide uiteinden van de sproeiarm kunnen worden ingesteld door ze te draaien - afhankelijk van deze instelling komt het water eruit als een fijne regen of als een middelmatige tot krachtige straal. De werpafstand hangt ook hier af van de sproeierinstelling; bij een inlaatdruk van 3 bar tot 10 m. Vervolgens wordt een volledige cirkel van ongeveer 314 vierkante meter besproeid.

  Flexibel, variabel, rendabel: sprinklerbouwpakket. Uit Frankrijk

  Een basis, twee bijpassende hulpstukken. Elk dient een ander doel, dus afhankelijk van uw behoeften kunt u uit de afzonderlijke componenten een irrigatiesysteem samenstellen dat zeer flexibel kan worden aangepast aan de individuele omstandigheden in uw tuin. Alle onderdelen van dit irrigatiesysteem zijn afkomstig van een traditionele gieterij en draaierij in Picardië, die voornamelijk levert aan professionele hoveniersbedrijven in Frankrijk.

  Productinformatie

  Artikel nummer 19467

   Messing. Gemaakt in Frankrijk. Hoogte 8,5 cm, Ø 27 cm. Gewicht 230 g. Aansluiting 1/2" buitendraad. Geleverd zonder voet.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu