Menu

Sprinklerbevestiging messing draaiend

Sprinklerbevestiging messing draaiend
15,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

De messing hulpstukken: de draaiende sproeier

De roterende sproeier besproeit middelgrote gazons en grote bloembedden in een cirkelvormig patroon. Hij kan dus klassiek als gazonsproeier worden gebruikt. De sproeiers aan beide uiteinden van de sproeiarm kunnen worden ingesteld door ze te draaien - afhankelijk van deze instelling komt het water naar buiten als een fijne regen of een middelmatige tot krachtige straal. De werpafstand is ook hier afhankelijk van de instelling van de sproeier; bij 3 bar inlaatdruk tot 10 m. Een volledige cirkel van ongeveer 314 vierkante meter wordt dan geïrrigeerd.

Flexibel, variabel, kosteneffectief: sprinklerbouwpakket. Uit Frankrijk

Een basis, twee bijpassende opzetstukken. Elk dient een ander doel, zodat u, afhankelijk van uw behoeften, uit de afzonderlijke componenten een besproeiingssysteem kunt samenstellen dat zeer flexibel kan worden aangepast aan de individuele omstandigheden in uw tuin. Alle onderdelen van dit irrigatiesysteem zijn afkomstig van een traditionele gieterij en draaierij in Picardië, die hoofdzakelijk levert aan professionele tuinbedrijven in Frankrijk.

Productinformatie

Artikel nummer 19467

Messing. Gemaakt in Frankrijk. Hoogte 8,5 cm, Ø 27 cm. Gewicht 230 g. Aansluiting 1/2" buitendraad. Geleverd zonder voet.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu