Menu

Sprinkler voet Zamak

Sprinkler voet Zamak
39,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

De basis. Volledig metaal

De zware, gegoten zamak sproeivoet staat stevig, zelfs wanneer hij een draaiend hulpstuk draagt (maar hij kan ook stevig aan de grond worden vastgeschroefd door middel van de twee zijgaten, mocht dat ooit nodig zijn). De centrale 1/2" aansluiting met binnendraad is geschikt voor de verschillende sproei-opzetstukken. Een van de twee zijaansluitingen (met 3/4" binnendraad) is klaar voor aansluiting met een messing slangpilaar (geschikt voor onze koppelingen); de tweede is afgesloten met een plastic blindstop en kan worden gebruikt om twee of meer sproeiers "in serie te schakelen" - tot vier sproeiers kunnen zo parallel worden bediend. Om de verbinding tussen hen tot stand te brengen, hebt u onze apparaatstekker nodig.

Flexibel, variabel, kosteneffectief: sprinklerbouwpakket. Uit Frankrijk

Een basis, twee bijpassende opzetstukken. Elk dient een ander doel, zodat u, afhankelijk van uw behoeften, uit de afzonderlijke componenten een besproeiingssysteem kunt samenstellen dat zeer flexibel kan worden aangepast aan de individuele omstandigheden in uw tuin. Alle onderdelen van dit irrigatiesysteem zijn afkomstig van een traditionele gieterij en draaierij in Picardië, die hoofdzakelijk levert aan professionele tuinbedrijven in Frankrijk.

Productinformatie

Artikel nummer 19466

Lichaam gemaakt van zamak. Messing stop, plastic stop. Gemaakt in Frankrijk. Hoogte 4,5 cm, Ø 20 cm. Gewicht 1 kg. Sprinklerbevestiging met 1/2" binnendraad, aansluitpoorten met 3/4" binnendraad. Levering zonder bevestiging.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu