Menu

Sprinkler voet Zamak

Sprinkler voet Zamak
  € 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  De basis. Volledig metaal

  De zware, gegoten zamak sproeibasis staat stevig, zelfs als hij een draaiend hulpstuk draagt (maar hij kan ook stevig aan de grond worden geschroefd met behulp van de twee gaten aan de zijkant, mocht dat ooit nodig zijn). De centrale 1/2" aansluiting met binnendraad is geschikt voor de verschillende sproei-installaties. Een van de twee zijaansluitingen (met 3/4" binnendraad) is klaar voor aansluiting met een messing slangkoppeling (geschikt voor onze koppelingen); de tweede wordt afgesloten met een plastic blindstop en kan worden gebruikt om twee of meer sproeiers "in serie te schakelen" - tot vier kunnen dus parallel worden bediend. Om de verbinding tussen hen tot stand te brengen, heeft u onze apparaatstekker nodig.

  Flexibel, variabel, rendabel: sprinklerbouwpakket. Uit Frankrijk

  Een basis, twee bijpassende hulpstukken. Elk dient een ander doel, dus afhankelijk van uw behoeften kunt u uit de afzonderlijke componenten een irrigatiesysteem samenstellen dat zeer flexibel kan worden aangepast aan de individuele omstandigheden in uw tuin. Alle onderdelen van dit irrigatiesysteem zijn afkomstig van een traditionele gieterij en draaierij in Picardië, die voornamelijk levert aan professionele hoveniersbedrijven in Frankrijk.

  Productinformatie

  Artikel nummer 19466

   Lichaam gemaakt van zamak. Messing plug, plastic stop. Gemaakt in Frankrijk. Hoogte 4,5 cm, Ø 20 cm. Gewicht 1 kg. Sprinklerbevestiging met 1/2" binnendraad, aansluitpoorten met 3/4" binnendraad. Levering zonder bijlage.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu