Menu

Sprei Matelassé

260 × 270 cm
Sprei Matelassé
260 × 270 cm
  € 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Matelassé. Wit linnen uit Portugal.

  Zuiver wit en met jacquardmotieven, spreien en bedspreien van matelassé zijn klassiekers in het Middellandse-Zeegebied - in Italië en Spanje, maar ook in Portugal, waar ze gespecialiseerd zijn in de productie van de stof. Als dubbel weefsel lijkt matelassé altijd licht gestoffeerd. Voor de productie ervan worden twee schering- en twee inslagsystemen gebruikt. Het garengetal van het bovenste weefsel bedraagt Nm 68/2 in de ketting en Nm 17 in de inslag; het garengetal van het onderste weefsel bedraagt eveneens Nm 68/2 in de ketting en Nm 10/2 in de inslag. Het bloemenpatroon komt levendig naar voren aan de bovenkant, ondersteund door een grove onderlaag. De sprei en bijpassende kussenhoezen zijn gemaakt door een weverij in het noorden van Portugal die gespecialiseerd is in matelassé.

  Productinformatie

  Artikel nummer 42502

   100% katoen. Basisgewicht 400 g/m². Machinewasbaar tot 60 °C. De sprei is voorgewassen en krimpt dus niet meer. Gemaakt in Portugal.
   270 × 260 cm. Voor tweepersoonsbedden.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen