Leinenweberei Vieböck

Spoelen en schoonmaken van linnengoed

Leinenweberei Vieböck
Spoelen en schoonmaken van linnengoed
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Wereldkampioen afwassen en schoonmaken. Linnen.

  Deze vaatdoek combineert verschillende voordelen: Het is geweven van linnen met een wafelstructuur die gemakkelijk te reinigen is. De wafelstructuur maakt het bijzonder goed in het absorberen van vuil. Linnen is een natuurlijk materiaal dat zeer duurzaam is, veel vocht kan opnemen en ook weer snel kan afgeven. Door het gladde oppervlak van de linnen vezels is het van nature vuilafstotend en dus ook gemakkelijk schoon te maken. Dankzij het vrij lage gewicht per oppervlakte-eenheid is de vaatdoek licht en niet zo dik, maar bovenal droogt hij nog sneller dan linnen. En hij is zeer flexibel, zodat hij zelfs in het kleinste hoekje kan komen.

  Wij raden aan het vaatdoekje en poetsdoekje te wassen voor het eerste gebruik, want pas dan ontwikkelt de wafelstructuur van de linnen stof zich door de krimp en wordt het lekker stroef. Hoe langer dergelijke linnen doeken worden gebruikt, hoe zachter en absorberender ze worden. Ze kunnen vele, vele malen worden gewassen en kunnen gemakkelijk concurreren met elke microvezeldoek - maar met een veel betere ecologische balans, want aan het einde van hun lange levensduur kunnen de doeken, omdat ze van een natuurlijk materiaal zijn gemaakt, zelfs in de compost worden gegooid. Zij worden vervaardigd door Leinenweberei Vieböck in Oostenrijk.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203946

   100% linnen (basisgewicht 341 g/m²), herkomst Europa. Machinewasbaar tot 60 °C, niet geschikt voor de droger. Gemaakt in Oostenrijk. Kleur Beige-Natuur, zwart gezoomd. 30 × 30 cm
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen