Menu

Speelstukken Stapla

(12 stuks)
Speelstukken Stapla
(12 stuks)
  € 20,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  STAPLA speelfiguren zijn eenvoudig vormgegeven speelfiguren met een hoge speelwaarde voor kleine en grote kinderen. Ze zijn geschikt vanaf 2 jaar en zijn speciaal gevormd voor de peuterhand. STAPLA is gemakkelijk vast te pakken en het eenvoudige ontwerp maakt het ideaal voor het rollenspel van kinderen. STAPLA speelfiguren zijn ook uitermate geschikt als bewoners van poppenhuizen en bouwblokken. De STAPLA speelfiguren kunnen worden beschilderd en gebruikt voor creatieve knutselwerkjes. Voor oudere kinderen wordt STAPLA een bouwsteen met allerlei mogelijkheden. Stapelen, bouwen en balanceren met STAPLA bevordert op een leuke manier creativiteit, geduld en motoriek. De speelfiguren zijn gemaakt van onbehandeld 100% FSC-beukenhout. Een verpakking bevat 12 speelfiguren en een klein instructieboekje.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205475

   Afmetingen: ca. B 6 × D 1 × H 7 cm (1 figuur)
   Gewicht: 175 g
   Materiaal: Beech
   Design: Uwe Schmidt
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen