triangle

Spatel van roestvrij staal en haagbeuk

Exclusief
triangle
Spatel van roestvrij staal en haagbeuk
  € 31,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Wit beukenhout of ijzerhout is een zeer harde, dichte en daardoor ongevoelige houtsoort die ook nu nog af en toe wordt gebruikt voor de vervaardiging van handgereedschap. Handgrepen van haagbeuk zijn dan ook zeldzaam voor keukengerei - en deze spatel kunt u alleen bij ons krijgen.

  Klassiek keukengerei.

  Een spatel waarvan het blad een licht gebogen vorm heeft, zodat hij gemakkelijker te hanteren is, zelfs in pannen met een verhoogde rand. Hij is ruim bemeten, zodat eventueel braadvocht goed kan afdruipen - en het voedsel minder oppervlak heeft om aan vast te kleven. Maar niet alleen de vorm van deze spatel is traditioneel, ook de gebruikte materialen zijn dat: Roestvrij staal en onbehandelde haagbeuk vervangen het plastic dat allang gemeengoed is geworden voor dergelijk eenvoudig keukengerei. De kling is uit het materiaal gestanst en aan de voorkant geschuurd, het handvat is uit het hout gezaagd, geschuurd en zorgvuldig geklonken. U kunt deze spatel met een handvat van haagbeuk alleen bij ons krijgen. Het knoestige hout van de haagbeuk is zeer dicht en hard en wordt ook nu nog vaak gebruikt voor de vervaardiging van handgereedschap - waar het ook de naam ijzerhout draagt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66771

   Gemaakt in Solingen. Lemmet van roestvrij staal (materiaalnr. 1.4021, X 20 Cr 13, roestvrij staal); handvat van haagbeuk, onbehandeld; aluminium klinknagel. Lengte 29 cm, breedte 7 cm. Gewicht 65 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten