Menu

Spadevork ergonomisch

Spadevork ergonomisch
59,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Let op de toeslag voor bulk.

Algemene informatie

Hybride gereedschap. Half spade, half graafvork.

Een spitvork is het ideale werktuig voor het losmaken en beluchten van (niet alleen) zware, stenige bodems. Het doet ook goed werk bij het op- en afgraven - denk maar aan het rooien van uw aardappelen. Het gestanste blad met zijn vier tanden ondersteunt u bij al uw werkzaamheden met zijn lichte gewicht, en de lange steel van dit tuingereedschap, op twee plaatsen gebogen, stelt u in staat om te werken in een rechtopstaande houding die uw rug en gewrichten ontziet.

Tuinieren dat is gemakkelijk voor de gewrichten. Met ergonomisch gereedschap.

Weet je hoe het is? U hebt net een drukke middag in uw perken doorgebracht, ijverig gespit, de grond losgemaakt, onkruid gewied of vaste planten geplant - en nog dezelfde avond voelt uw hele lichaam als protesteren, uw armen worden lang en uw benen voelen zwaar aan. Spierpijn is soms onvermijdelijk. Maar er is een remedie voor overbelaste gewrichten. Het heet: ergonomisch tuingereedschap.

Ergonomisch tuingereedschap kenmerkt zich door twee dingen. Ten eerste is hun vorm precies aangepast aan de anatomische eisen van het menselijk lichaam, en ten tweede wegen zij aanzienlijk minder dan "normale" hulpmiddelen.

Wij werken samen met een fabrikant in Ljubljana, Slovenië, die zich sinds de oprichting van het bedrijf in 2006 heeft gespecialiseerd in de productie van ergonomisch tuingereedschap. Er werken speciaal opgeleide ontwerpers, die specifiek verantwoordelijk zijn voor het ergonomisch optimale ontwerp van de gereedschappen, en bij de productie wordt gebruik gemaakt van de modernste machinetechnologie. Het resultaat is absoluut overtuigend. De functionele onderdelen van gepoedercoat staal zijn uitgesneden met een laser en ontlenen hun lichte gewicht aan uitsparingen in het materiaal. De lange, dubbelgebogen gereedschapsstelen zijn een bijzonder kenmerk. Ze zijn gemaakt van gelamineerd hout en gevormd in de pers. In de kern zijn de handvatten gemaakt van het lichte hout van de populier. Voor de buitenste laag - de schaal, zogezegd - wordt het veel stabielere, breukbestendige beukenhout gebruikt.

De dubbele kromming van de handgrepen maakt het mogelijk rechtop in het bed te werken. Hierdoor wordt het hele gebied van uw onderrug en heupgewrichten minder belast. U werkt met volle kracht vanuit uw armen (en niet vanuit uw rug) en wanneer u het handvat op de gebogen punten vastpakt, kunt u uw handen in hun natuurlijke positie houden. Geen gedraai of overstrekken, geen buigen van de polsen - dit maakt graven, losmaken, wieden of planten echt comfortabel.

Productinformatie

Artikel nummer 206024

Gereedschapskop gepoedercoat staal, met treden. Multiplex van beuken- en populierenhout (herkomst Slovenië). Vier tanden, lengte 20 cm elk. Totale lengte 1,41 m, breedte 25 cm. Gewicht 1,9 kg. Gemaakt in Slovenië.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu