Menu
Lindner Porzellanfabrik

Spaarvarken conservatief

Lindner Porzellanfabrik
Spaarvarken conservatief
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Een karaktervarken.

  Zo onopvallend als deze spaarpot, die in de beste zin van het woord conservatief is, lijkt, zo effectief is hij ook: In plaats van de rubberen stop die gewoonlijk op zijn buik wordt geplaatst en die een snelle herziening van een spaarbeslissing vrijwel onmogelijk maakt, heeft hij een rondom verzegeld lichaam dat het verzamelde geld alleen vrijgeeft tegen de prijs van zijn volledige vernietiging. Zo leert het spaarvarken betrokkenheid door beslissingen te eisen die standhouden, en leert het discipline door de zoete vruchten van volharding en verzaking in het vooruitzicht te stellen met een rijke klank die zijn herder op de slachtdag luid en overvloedig compenseert voor alle geleden ontberingen. Natuurlijk zijn er manieren en middelen om deze zelfkwellende mechanismen te omzeilen. In dit (niet onwaarschijnlijke) geval is het geruststellend te weten dat, zo niet de eerder genoemde persoonlijkheidsfacetten, in ieder geval technisch inzicht en motorische vaardigheden worden bevorderd, die nodig zijn om delen van het haastig gevoerde deeg terug te brengen door de gleuf van het spaarvarken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 40090

   Spaarvarken uit Franken en gemaakt van wit hard porselein. Schouderhoogte 10,5 cm, lengte 14,5 cm, breedte 10,5 cm. Gewicht 290 g. Levering zonder 2-euro stuk.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen