Lindner Porzellanfabrik

Spaarvarken conservatief

Lindner Porzellanfabrik
Spaarvarken conservatief
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Een varken met karakter

  Zo onopvallend als deze conservatieve spaarpot in de beste zin van het woord lijkt, zo krachtig is hij: In plaats van de rubberen stop die meestal op zijn buik wordt geplaatst en die het snelle herzien van een spaarbeslissing praktisch uitdaagt, heeft het een rondom verzegeld lichaam dat het erin verzamelde geld alleen vrijgeeft als het volledig wordt vernietigd. Op deze manier leert het spaarvarken toewijding door beslissingen te eisen die standhouden, en leert het discipline door luid te rinkelen met de belofte van de zoete vruchten van volharding en afzien die zijn herder op de dag van de slachting luid en ruimschoots zullen compenseren voor alle geleden ontberingen. Natuurlijk zijn er manieren en middelen om aan deze zelfkwellende mechanismen te ontsnappen. In dit (niet onwaarschijnlijke) geval is het geruststellend dat, zo niet de eerder genoemde persoonlijkheidsfacetten, in ieder geval het technisch inzicht en de motorische vaardigheden die nodig zijn om een deel van het haastig gevoede geld door de gleuf van het spaarvarken terug te laten vloeien, worden aangemoedigd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 40090

   Spaarvarken uit Franken en gemaakt van wit hard porselein. Schouderhoogte 10,5 cm, lengte 14,5 cm, breedte 10,5 cm. Gewicht 290 g. Levering zonder 2-euro stuk.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen