Menu

Solarmodul Klassiek

Nieuw
Solarmodul Klassiek
  € 34,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  momenteel niet beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  De zonnemodule van de SONNENGLAS® -tafellamp is ook zonder glasbak volledig functioneel. Hij kan worden gebruikt als kleine handlamp en past in elke broekzak. Het kan ook worden gebruikt om het SONNENGLAS® -effect te creëren met vele andere glazen verpakkingen. Hij kan worden in- en uitgeschakeld via de bedieningsknop en heeft ook een noodlichtfunctie waarbij de LED's knipperen. Deze technisch geavanceerde versie heeft een extra schakelaar, een laadniveau-indicator en is bovendien dimbaar en spatwaterdicht. Voor het extra opladen van de batterijen is er een USB-C-stekker met snelladen in de armatuurunit: 10 uur verlichtingstijd na slechts 10 minuten opladen. Beschermingsklasse: IP67. Lichtduur tot 100 uur na elke volledige lading. Technische gegevens van de vier ingebouwde LED's: lichtstroom: traploos dimbaar tussen 5 en 100 lumen, kleurtemperatuur: 3.000 K (zacht, warm, flikkervrij licht), levensduur: 25.000 h, nominaal vermogen: 120 mW. 1 × zonnepaneel (3 V, 135 mA) en 1 × Li-Ion batterij (3,7 V, 600 mAh) zijn inbegrepen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 209038

   Afmetingen: Ø 8,5 × H 1,8 cm
   Gewicht: 80 g
   Materiaal: polycarbonaat, roestvrij staal
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu