Robert Herder

Snijplank Kersenhout

Middel
Robert Herder
Snijplank Kersenhout
Middel
  Middel
  € 109,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Kleine snack of groot diner.

  Snijden, schikken, serveren - deze iets grotere snijplanken zijn overal geschikt voor. Voor één persoon of voor meerdere personen: de ingrediënten voor een stevige maaltijd passen erop, brood, kaas, ham, augurken.... De middelste is net zo geschikt om op tafel te zetten in plaats van een bord. Dan is er zelfs ruimte om het bestek neer te leggen. De gebogen randen aan de zijkanten van beide snijplanken zijn zorgvuldig met de hand gefreesd tot handgrepen. Gemaakt in Solingen.

  Zeldzaam: uit het volle hout

  De snijplanken die hier worden aangeboden, zijn gesneden uit het volledige hout van de kersenboom en zijn niet gelijmd. Het zorgvuldig geselecteerde, stevige materiaal voldoet aan alle kwaliteitscriteria. Na het drogen wordt het hout eerst gestoomd om de stabiliteit te verhogen en de natuurlijke tannines te verwijderen - een proces dat ook de warme, donkerrode kleur en de fijne nerf naar voren brengt. Daarna wordt het hout vrij gevormd, glad geschuurd en ten slotte behandeld met olie. Hierdoor zijn deze snijplanken extreem vormvast en bestand tegen kromtrekken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15720

   Gestoomd en geolied kersenhout, gesneden uit één stuk.
   Medium: breedte 33 cm, diepte 23 cm, hoogte 2 cm. Gewicht 600 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen