Menu
Morakniv

Snijmes gebogen lemmet

Morakniv
Snijmes gebogen lemmet
  € 67,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 10-12 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Voor uitgesproken contouren.

  Dit handige en uiterst scherpe snijmes met gebogen lemmet kan worden gebruikt om contouren, holtes en holtes uit te snijden. Dit maakt het ideaal voor het snijden van houten lepels, kopjes, kommen of schalen. Dankzij het tweesnijdende lemmet van corrosiebestendig Sandvik® staal en het spilvormige berkenhouten handvat kan het mes zowel door links- als rechtshandigen worden gebruikt. Hij wordt geleverd met een beschermende schede van plantaardig gelooid rundleer.

  Scherp en snijdend door traditie. Mora vleesmessen.

  De stad Mora in de regio Dalarna in Midden-Zweden kan terugkijken op een geschiedenis van messenmakerij die zo'n 400 jaar teruggaat. De geschiedenis van Mora messen begon rond 1891, toen het huidige Morakniv bedrijf werd opgericht als een houten sledefabriek. Al snel begon het bedrijf zijn eigen messen te maken voor de productie van de sleeën, meer uit noodzaak dan iets anders. Deze verwierven al snel faam en glorie binnen Zweden en zelfs buiten de landsgrenzen, zodat de fabriek zich al snel toelegde op de productie van hoogwaardige vleesmessen en later ook van messen voor buitenshuis, vissen en koken. Met zijn scherpe en snijdende messen heeft het bedrijf Morakniv sindsdien wereldwijd naam gemaakt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202180

   Blad van roestvrij Zweeds Sandvik® staal, bladlengte 6,7 cm, breedte 1,4 cm. Lemmetbeschermer van koeienhuid, plantaardig gelooid. Geolied berkenhouten handvat, lengte 10 cm, breedte 2,9 cm, hoogte 2,3 cm. Totale lengte 17,5 cm. Gewicht 50 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen