Menu

Sneeboer kleine zeug tand

Sneeboer kleine zeug tand
54,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Kleine versie. De zeug tand

Een nuttig tuingereedschap voor het voorzichtig losmaken en beluchten van de grond en voor het verwijderen van onkruid; deze kleine versie is ook bijzonder geschikt voor het maken van zaaigraven. Met de kleine zaaitand kunt u de bodemstructuur in krappe omstandigheden in het perk in stand houden, zuurstof naar de wortels van bloemen, struiken en groenten brengen en de bodemgisting bevorderen.

West-Fries vakmanschap. Van Sneeboer

Al meer dan 100 jaar voorziet de familie van de Westfriese smid Jaap Sneeboer haar Nederlandse medeburgers, die bekend staan als onophoudelijk bezig met landbouw, dijkenbouw en tuinbouw, van het gereedschap dat zij daarvoor nodig hebben. Voor de roestvrijstalen versie van het traditionele Friese tuinbouwgereedschap gebruikt Sneeboer twee verschillende roestvrije staalsoorten: een hogere, taaiere legering voor de veren en de tules van de steelhouder en een lagere, beter smeedbare legering voor de eigenlijke functionele onderdelen. De afzonderlijke constructie-elementen worden aan elkaar gelast en vervolgens geslepen en gepolijst. Alle bewerkingen worden met de hand gedaan.

Gesmeed tuingereedschap

Het is al lang gebruikelijk dat tuingereedschap wordt gestempeld en gerold. Het is nauwelijks nodig het verschil met gesmeed tuingereedschap te beschrijven. Want alleen bij het smeden kan het gereedschap tot in de kleinste details worden behandeld en kan het materiaal worden verdicht en verstevigd op die plaatsen waar dit om functionele redenen noodzakelijk is.

Productinformatie

Artikel nummer 85582

Roestvrij staal met de hand gesmeed, essenhouten handvat. Gemaakt in Nederland.
Tandbreedte 1,3 cm. Totale lengte 29,5 cm, uitsteeksel 14,5 cm. Gewicht 240 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu