Menu
SALOMON & CO

Slingerkandelaar veerstaal

Verzilverd
SALOMON & CO
Slingerkandelaar veerstaal
Verzilverd
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Feest in evenwicht

  In onze ogen is de gloed van lichtjes in de kerstboom beslist een van de tradities die in ere moeten worden gehouden - bijna niets onderstreept de feestelijkheid van het moment zo goed als de door boomkaarsen verlichte kamer. Vroeger werden de kaarsen met was of naalden aan de boom bevestigd, maar sinds de kaarshouder voor de kerstboom in de 19e eeuw werd gepatenteerd, zijn we aan de veilige kant. Een esthetisch en functioneel overtuigend alternatief voor klemkaarshouders zijn deze asymmetrisch gevormde hangkaarshouders. Ze worden gewoon over de tak gehangen en houden zichzelf en hun kaars alleen door middel van een contragewicht in verticale positie. Hun ontwerp is bekend sinds de beginjaren, gemaakt van tin, lood of massief messing. Populaire vormen van de gewichten waren noten, dennenappels of, zoals in dit geval, ballen - eenvoudig, maar effectief glanzend.

  Onafscheidelijk. Zoals Fest und Lich(t).

  De fabrikant, een familiebedrijf van de derde generatie in Wenen, produceert de hangende kaarsenhouders op een speciaal aangepaste buigmachine uit 1,8 mm dik verenstaal. Dit materiaal biedt de nodige stevigheid om de spiraalvormige houder van de kandelaar breuk- en scheurvast te maken. De messing bollen - de fabrikant betrekt deze van de naburige draaierij - worden handmatig op de pers gemonteerd: De draad wordt geplooid en vervolgens wordt de kogel op het geplooide deel van de draad gedrukt. Volgens de fabrikant zal menselijke spierkracht er nauwelijks in slagen de ingedrukte bal weer los te maken van de draad. Wij bieden de hangkaarsenhouders aan in twee uitvoeringen: met verzilverd of verguld oppervlak, elk inclusief bijpassende druipkaarsen.

  Let op:

  Alleen druipkaarsen mogen worden gebruikt. Laat de kaarsen nooit helemaal opbranden in de kandelaar.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 201930

   Hoogte 11 cm. Draad Ø 1,8 mm, kogel Ø 1,5 cm. Gewicht per houder 22 g. De flexibele houdtongen zijn geschikt voor druipkaarsen met een diameter van max. 1,25 cm. Geleverd in een doos met 10 hangkaarshouders en 10 druipkaarsen (elk Ø 1,25 cm, lengte 9 cm).
   Hanglamp kandelaar Draad van verenstaal, vernikkeld en verzilverd in een galvaniseerbad. Messing kogel, vernikkeld en verzilverd in een galvaniseerbad.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen