Menu

Sleutelrol met stalen ketting

Sleutelrol met stalen ketting
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Eerste keuze. Sleutelrol

  In de robuuste metalen behuizing zit een roestvrijstalen sleutelhanger met ring, die bij het oprollen zo onder spanning staat dat hij na elk gebruik als vanzelf weer oprolt. Het mechanisme is gepatenteerd, de sleutelrol komt uit de VS sinds 1948. Met de stevige clip aan de achterkant van de koffer kan hij veilig aan de riem worden bevestigd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 23399

   Roestvrijstalen sleutelhanger (lengte zonder ring 57 cm) met sleutelring, metalen behuizing. Met riemklem. Gemaakt in de VS. Sleutelrol Ø 5 cm, sleutelhanger Ø 3 cm. Hoogte 2 cm. Gewicht 55 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu