Ackermann Taschenmanufaktur

Sleutel portemonnee leer

Ackermann Taschenmanufaktur
Sleutel portemonnee leer
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Streelt hand en sleutels

  Deze sleutelportefeuille is gemaakt van hetzelfde ongelooflijk zachte en soepele, maar slijtvaste rundleer als de multifunctionele portefeuille van Ackermann. Het aangenaam warme en bijna handschoenzachte gevoel van het leer is te danken aan het gebruik van het beste rundleer. Het toont zijn natuurlijke oppervlak met de nerf, de bovenste laag van het leer, die niet met kleur wordt bespoten of bedekt, zodat de natuurlijke kenmerken van de huid volledig tot hun recht komen. Het leer is ongevoerd verwerkt, het is uitzonderlijk duurzaam en ongevoelig. Net als zijn grote zus sluit de sleutelportemonnee met een klep met drukknoop en een extra vak op de achterkant wordt afgesloten met een rits.

  Ontwerpprincipe. Concentratie op het essentiële

  Sinds de jaren tachtig staat de Ackermann-leerfabriek voor ambachtelijke en grondstofbesparende productie. Zij gebruikt uitsluitend hoogwaardige ledersoorten die gelooid zijn met minerale, plantaardige of dierlijke stoffen (bijvoorbeeld visolie in het geval van hertenleer) - in Duitse en Europese looierijen. De ontwerpen van Beate Sedlacek en Karl-Henning Hohmann zijn gemaakt - Bauhaus zegt hallo - voornamelijk op basis van functie en zijn altijd gericht op het betreffende leer en zijn oppervlak. Het resultaat is een helder, tijdloos ontwerp zonder overbodige details, waarin elke naad zijn functionele, delicate rechtvaardiging heeft en het leer al zijn sterke kanten kan laten zien, inclusief zijn visuele en haptische kwaliteiten. De ontwerpen worden door ervaren naaisters op de beste tassenmanier gerealiseerd. Ackermann produceert het merendeel van de artikelen in het hoofdkantoor in Lüneburg, speciale productlijnen worden gemaakt in een Tsjechisch partnerbedrijf.

  Productinformatie

  Artikel nummer 34035

   Runderhuid (dikte 1,2-1,4 mm), mineraal gelooid en aniline geverfd, herkomst Duitsland. Met klein zakje met rits aan de buitenkant. Rits, drukknopen en sleutelhanger van metaal. Gemaakt in Duitsland. Kleur zwart. Breedte 10 cm, hoogte 7 cm, diepte 2 cm. Gewicht 50 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen