Menu

Slangophanging staal

Slangophanging staal
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Mobiele haak

  Past op elke (buiten)waterkraan aan de muur en houdt de tuinslang daar klaar voor gebruik. Het voordeel: er hoeft niet in de huismuur te worden geboord om een vaste slanghouder te bevestigen. En voor de vorst kunnen de slang en de houder in hun geheel naar binnen worden gebracht en netjes worden opgehangen tot het volgende voorjaar.

  Productinformatie

  Artikel nummer 42235

   Staal, gegalvaniseerd (dikte 2,5 mm). Gemaakt in Zwitserland. Hoogte 31 cm, breedte 8 cm, uitsteeksel 10 cm. Gewicht 700 g. Levering zonder slang en kraan.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu