bevo

Slangkoppeling messing waterstop

bevo
Slangkoppeling messing waterstop
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf begin augustus, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Met ¾-inch buitendraad: voor alle toestellen met ¾-inch binnendraad die niet voorzien zijn van een slangaansluiting. Voor aansluiting op een slangkoppeling.

  Compatibel met kunststoffen. De slangkoppelingen

  De messing koppelstukken voor 1/2" tuinslangen zijn het materieel steviger en ook weerbestendiger alternatief voor de gangbare plastic slangkoppelingssystemen. Ze zijn echter compatibel met hun plastic neven en geschikt voor de bijbehorende tuinslangen. Per slang zijn twee slangaansluitingen of koppelingen nodig: één (zonder waterstop) aan de kraanzijde en één (naar keuze met of zonder waterstop) aan de apparaatzijde. De waterstopfunctie wordt aanbevolen als u sproeistangen, spuitpistolen of sproeikoppen hebt zonder eigen stopkraan: hiermee kunt u de waterstroom ter plaatse stoppen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 10074

   Gewicht 100 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen