Menu

Slangkoppeling messing

Slangkoppeling messing
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf begin maart, nu beschikbaar voor bestelling
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Geschikt voor alle slangen met een wanddikte tot max. 2,85 mm en een binnendiameter tot max. 13 mm. De koppeling wordt bevestigd met een wartelmoer en een klemring aan beide uiteinden van de slang.

  Compatibel met kunststoffen. De slangkoppelingen

  De messing koppelstukken voor 1/2" tuinslangen zijn het materieel steviger en ook weerbestendiger alternatief voor de gangbare plastic slangkoppelingssystemen. Ze zijn echter compatibel met hun plastic neven en geschikt voor de bijbehorende tuinslangen. Per slang zijn twee slangaansluitingen of koppelingen nodig: één (zonder waterstop) aan de kraanzijde en één (naar keuze met of zonder waterstop) aan de apparaatzijde. De waterstopfunctie wordt aanbevolen als u sproeistangen, spuitpistolen of sproeikoppen hebt zonder eigen stopkraan: hiermee kunt u de waterstroom ter plaatse stoppen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 10072

   Gemaakt van messing. Gewicht 100 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu