Menu

Slakring koper

Slakring koper
  € 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Een simpele ring kan genoeg zijn

  Deze ringen - die rond pas geplante of ontluikende planten in groentebedden, vaste planten en bloemperken worden geplaatst - hebben een eenvoudige, rechte vorm zonder profiel. Het enige belangrijke is het materiaal: zuivere kopertape, die over het algemeen door slakken wordt gemeden. Houd echter enkele dagen na de installatie in de gaten of er nog slakkeneieren worden gevonden binnen de koperen randen, en verzamel ze regelmatig.

  Koperen grenzen

  Dat slakken een elektrische schok krijgen als ze in contact komen met koper is een even wijdverbreide als onbewezen theorie. Het wordt echter zeker geacht dat het door de slakken geproduceerde slijm in combinatie met koper leidt tot een chemische reactie die het slijmvlies van de dieren beschadigt door oxidatieprocessen - en uiteindelijk verhindert dat de dieren over een koperstrip kruipen. Wij bieden afweermiddelen die hun werking danken aan een aandeel zuiver koper - ze zijn geschikt voor bedden en potten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 85758

   6 stuks. Materiaaldikte 0,5 mm. Hoogte 5 cm, Ø 17 cm. Gewicht 130 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu