Barthels-Feldhoff

Slakkenhek koperstrip

Exclusief
Barthels-Feldhoff
Slakkenhek koperstrip
  € 25,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf eind juni, nu beschikbaar voor bestelling
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exclusief

  Waar mogelijk en redelijk proberen wij plastic productonderdelen te vermijden. Daarom hebben wij voor dit slakkenhek de gebruikelijke plastic grondpennen vervangen door duurzamere metalen.

  Omheining met eenvoudige middelen. Niet gebonden aan een vorm

  Deze filigrane slakkenomheining bestaat uit een geweven koperen strip waarmee oppervlakken tot 20 vierkante meter kunnen worden omheind zonder aan een specifieke vorm gebonden te zijn, omdat de strip flexibel is. Om de afrastering op te zetten, worden de bijgeleverde pinnen door één of twee mazen in de tape gestoken, vergelijkbaar met kleine palen, en in de grond gestoken. In plantenbakken kan het ook langs de rand van de bak worden gespannen.

  Productie op maat

  Het slakkenhek komt van een lintweverij in Wuppertal. De benodigde koperdraad wordt daar gekocht en geweven tot lange linten met plastic draden (die het kopergaas de nodige stabiliteit geven).

  Koperen grenzen

  Dat slakken een elektrische schok krijgen als ze in contact komen met koper is een even wijdverbreide als onbewezen theorie. Het wordt echter zeker geacht dat het door de slakken geproduceerde slijm in combinatie met koper leidt tot een chemische reactie die het slijmvlies van de dieren beschadigt door oxidatieprocessen - en uiteindelijk verhindert dat de dieren over een koperstrip kruipen. Wij bieden afweermiddelen die hun werking danken aan een aandeel zuiver koper - ze zijn geschikt voor bedden en potten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 60962

   Voldoende voor een vierkante oppervlakte van 16 m² of een ronde oppervlakte van 20 m². Kettingdraad koper (Ø 0,25 mm), inslagdraad polyamide (Ø 0,3 mm), hieldraad polyester; het kopergehalte is 89%. Grondnagels van gegalvaniseerd staal. Heklengte 16 m, hoogte 2,5 cm. Inclusief 16 spijkers met een lengte van 12 cm. Totaal gewicht 310 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten