Tobias Tumfart

Slakkenbarrière schapenwol

Tobias Tumfart
Slakkenbarrière schapenwol
  € 11,90Basisprijs: € 2,38/malle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Waar slijm niet helpt

  In de strijd om kroppen sla en co. zijn slakken vervelende tegenstanders in het bed. Als je ze wilt stoppen, moet je hun zwakke punten kennen. Een van deze (verrassende) pijnpunten in het leven van een slak is zijn slijm: het houdt het weekdier niet alleen vochtig en beschermt het tegen verontreinigingen en verwondingen, maar stelt het vooral in staat zich te verplaatsen. Op zijn slijmspoor moet de slak veel minder energie verbruiken om zich voort te bewegen. Als dit "smeermiddel" ontbreekt, beweegt hij nauwelijks om niet onnodig energie te verspillen. Dit schapenwolvlies maakt gebruik van het energiedilemma van het dier door het simpelweg moeilijker te maken zich te verplaatsen: het slijmspoor sijpelt te snel in op het materiaal en helpt de slak dus niet meer - zo wordt het vlies een effectieve mechanische slakkenbarrière.

  Productinformatie

  Artikel nummer 68562

   100% wol met polypropyleen net. Materiaaldikte 4 mm. Lengte ca. 5 m, breedte ca. 10 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen