Kopersporen

Slakkenbarrière koperstrip

Kopersporen
Slakkenbarrière koperstrip
  € 11,90Basisprijs: € 2,98/malle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf begin augustus, nu beschikbaar voor bestelling
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Koperfolie. Slakkenbarrière voor plantenpotten.

  In gebieden waar veel slakken voorkomen, zijn zelfs potplanten niet veilig voor de vraatzuchtige dieren - deze zelfklevende kopertape gaat dit tegen. Als het direct onder de rand wordt aangebracht, vormt het een effectieve grens - omdat het door de slakken geproduceerde slijm in combinatie met koper tot een chemische reactie leidt, die door oxidatieprocessen het slijmvlies van de slakken beschadigt - en uiteindelijk voorkomt dat de dieren over een koperen strip kruipen.

  Koperen grenzen

  Dat slakken een elektrische schok krijgen als ze in contact komen met koper is een even wijdverbreide als onbewezen theorie. Het wordt echter zeker geacht dat het door de slakken geproduceerde slijm in combinatie met koper leidt tot een chemische reactie die het slijmvlies van de dieren beschadigt door oxidatieprocessen - en uiteindelijk verhindert dat de dieren over een koperstrip kruipen. Wij bieden afweermiddelen die hun werking danken aan een aandeel zuiver koper - ze zijn geschikt voor bedden en potten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 19428

   Zelfklevende koperfolie. Breedte 3 cm. Voor een langdurige hechting moet het oppervlak van de pot zo glad, schoon en droog mogelijk zijn. 4 m rol.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen