Menu

Sjoelbak

Sjoelbak
349,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Scheib(ch)enweise. Op een afstand van twee meter

"Sjoelen" is de naam van dit spel uit Nederland, waarbij de 30 stukken met de hand in de vakjes aan het eind van het bijna twee meter lange bord moeten worden geschoven (en zo gelijkmatig mogelijk verdeeld). Dit klinkt gemakkelijk, maar het wordt moeilijk of zelfs onmogelijk naarmate de dichtheid van de tegels voor de ingangen van de vier compartimenten toeneemt. Als een steen vast komt te zitten in de ingang van een vak, kan hij door de opening worden geduwd met de volgende schijf, vergelijkbaar met biljarten. Wij bieden de Sjoelbak - of Jakkolo, zoals het speeltoestel ook wel wordt genoemd - aan in een opvouwbare versie die geschikt is voor transport.

Gemeenschapsspelletjes van de eerste orde. Van Alfaset uit Zwitserland

De spellen van Alfaset maken indruk met hun uitzonderlijke kwaliteit van afwerking. De Zwitserse fabrikant gebruikt voornamelijk lokale houtsoorten zoals esdoorn, berk en beuk zonder compromissen: de nauwkeurigheid van de pasvorm van de afzonderlijke onderdelen is indrukwekkend, de elementen zijn netjes gelijmd, de oppervlakken zorgvuldig behandeld. Kortom: de bordspellen van Alfaset steken er duidelijk bovenuit. Hetzelfde geldt voor hun vermogen om zowel kinderen als volwassenen te inspireren. Dit is onder meer te danken aan het feit dat de regels even eenvoudig als begrijpelijk zijn en dat succes niet afhangt van talent, maar in hoge mate van gelukkige toevalligheden. Dit drijft sommige mensen soms tot wanhoop, maar brengt hen even vlug terug naar het bord.
De spelletjes worden allemaal vervaardigd in de vijf werkplaatsen van het bedrijf in de buurt van het meer van Neuchâtel. Daar werken op Alfaset vooral mensen met een handicap die samenwerken met geschoolde timmerlieden.

Waarschuwing:

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden.

Productinformatie

Artikel nummer 22195

Vanaf 7 jaar. Spelbord met handvat en 30 stukken. Spelbord beuk (herkomst Zwitserland) en berkentriplex (herkomst Estland, Finland), glad gepolijst. Spelelementen beuk (oorsprong Zwitserland). Metalen beslag. Hoogte gesloten 12 cm, geopend 6 cm, breedte 40 cm, lengte gesloten 100 cm, geopend 200 cm. Gewicht 7,6 kg. Spelinstructies zijn bijgevoegd.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu