Menu

Sjoelbak

Sjoelbak
  € 349,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf midden mei, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Scheib(ch)enweise. Op een afstand van twee meter

  "Sjoelen" is de naam van dit spel uit Nederland, waarbij de 30 stukken met de hand in de vakken aan het einde van het bijna twee meter lange bord moeten worden geschoven (en zo gelijkmatig mogelijk verdeeld). Dit klinkt gemakkelijk, maar het wordt moeilijk of zelfs onmogelijk naarmate de dichtheid van de tegels voor de ingangen van de vier compartimenten toeneemt. Als een steen vast komt te zitten in de ingang van een vak, kan deze met de volgende schijf door de opening worden geduwd, vergelijkbaar met biljart. Wij bieden de Sjoelbak - of Jakkolo, zoals het speeltoestel ook wel wordt genoemd - aan in een opvouwbare versie die geschikt is voor transport.

  Communautaire spelletjes van de eerste orde. Van Alfaset in Zwitserland

  De spelletjes van Alfaset overtuigen door hun buitengewone kwaliteit van afwerking. De Zwitserse fabrikant gebruikt hoofdzakelijk lokale houtsoorten zoals esdoorn, berk en beuk zonder compromissen: de pasvorm van de afzonderlijke onderdelen is indrukwekkend, de elementen zijn netjes gelijmd, de oppervlakken zorgvuldig behandeld. Kortom: de gezelschapsspellen van Alfaset steken er duidelijk bovenuit. Hetzelfde geldt voor hun vermogen om zowel kinderen als volwassenen te inspireren. Dit is onder meer te danken aan het feit dat de regels even eenvoudig als begrijpelijk zijn en dat succes niet afhangt van talent maar in hoge mate van gelukkige toevalligheden. De spellen worden allemaal vervaardigd in de vijf werkplaatsen van het bedrijf in de buurt van het meer van Neuchâtel. Bij Alfaset werken voornamelijk mensen met een handicap die samenwerken met geschoolde timmerlieden.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 22195

   Vanaf 7 jaar. Spelbord met handvat en 30 stukken. Spelbord beuken (herkomst Zwitserland) en berkenmultiplex (herkomst Estland, Finland), glad gepolijst. Spelelementen beuk (herkomst Zwitserland). Metalen fittingen. Hoogte gesloten 12 cm, geopend 6 cm, breedte 40 cm, lengte gesloten 100 cm, geopend 200 cm. Gewicht 7,6 kg. Een speelinstructie is bijgevoegd.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu