Menu

Sjaal Baret

Antraciet
Sjaal Baret
Antraciet
62,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Sjaal van fijn machinebreiwerk, vervaardigd in Duitsland van hoogwaardige merinoswol.

Leuchtfeuer breigoed

Kwaliteit uit Duitsland: Al meer dan 50 jaar weet Leuchtfeuer zich op de markt te handhaven met breigoed van hoge kwaliteit. Leuchtfeuer Strickwaren is een familiebedrijf en werd in 1956 opgericht door Adolf Grohmann en zijn vrouw. Het bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in troyer breigoed. Petten, sokken en sjaals vervolledigen het gamma. Wat vroeger nauwgezet met de hand werd gemaakt, gebeurt nu meestal met computergestuurde machines. Het bedrijf is een volledig geïntegreerde operatie. Van het garen tot het eindproduct wordt de kwaliteit van de goederen voortdurend gecontroleerd en met een zuiver geweten op de markt gebracht. De gebruikte garens zijn onderworpen aan een voortdurende Duitse kwaliteitscontrole. Leuchtfeuer Strickwaren hecht er groot belang aan Duitsland ook in de toekomst als produktielokatie te handhaven.

Productinformatie

Artikel nummer 46296

Afmetingen: ca. B 30 × L 180 cm
Gewicht: 200 g
Materiaal: 100 % scheerwol, met de hand wasbaar
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu