Menu

Sitaku houten stamper

Sitaku houten stamper
  € 17,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf eind maart, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Van het vierkant naar het kubieke.

  Ruimte is een schaars goed in Japan, en daarom gaan veel huizen daar niet in de breedte, maar altijd in de hoogte om vloeroppervlak te besparen. Om dit principe over te brengen naar het interieur van een gebouw (of een kleine keuken), helpen de volgende gebruiksvoorwerpen - ze hoeven niet naast elkaar te worden geplaatst (maar dat mag zeker), maar kunnen worden gerangschikt en opgeslagen in een stabiele stapel die varieert in kubieke meters.

  Japanse porseleinen vaten.

  De porseleinmassa wordt in gipsen mallen gegoten. Na een rustperiode, die nodig is voor het uitharden en drogen van de massa, wordt elk voorwerp afzonderlijk - en met de hand - uit de mal gehaald, ontbraamd en zorgvuldig op kwaliteit gecontroleerd. Is het vat geslaagd, zijn de bodems en randen gelijkmatig glad? Aan het eind van dit proces zijn alle voorwerpen nog voorzien van een transparant glazuur. We krijgen het van een fabrikant in Arita, de porseleinstad op het zuidelijkste van de Japanse eilanden, waarvan de geschiedenis sinds het begin van de 17e eeuw nauw verbonden is met het materiaal. Wit hard porselein. In Duitsland is dit Japanse keukengerei alleen verkrijgbaar bij Manufactum.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67016

   Een kleine houten stamper hoort bij de wrijfmat en moet apart worden besteld.
   Lengte 10 cm, Ø 3 cm. Gewicht 30 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen