designimdorf

Sierkom Pasen

designimdorf
Sierkom Pasen
  € 74,90
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Heerlijk veranderlijk. Het hele jaar door

  Het paasnest is aangekomen in de moderne tijd: met een fraai minimalistisch ontwerp dat kenmerkend is voor de werkplaats uit het Zwarte Woud. Of u uw decoratieve ideeën nu op barokke wijze of in hedendaags purisme wilt realiseren - het discrete ontwerp van de kom past zich aan elke stijl aan.

  De afzonderlijke elementen van de schaal - bodemplaat en randring (beide gefineerd in eikenhout), alsook het frame en het konijntje - zijn eenvoudig in elkaar gezet door lasersnijden uit de massieve MDF-plaat. Met het konijntje heb je de klassieke constellatie van een paasnest, zonder het konijntje bereidt de schaal de grond voor op je decoratieve wensen gedurende het hele jaar. Als u intussen de drang voelt om grenzeloos te zijn, kunt u ook de randring verwijderen en alleen het frame en de bodemplaat gebruiken voor uitbundige ontwerpideeën.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209743

   Basisplaat en randring eiken gefineerd MDF. Frame en haas MDF, zwart gelakt. Materiaaldikte 3,7 mm. Randring Ø 25 cm, bodemplaat Ø 23 cm. Hoogte zonder haas 4 cm, met haas 12 cm. Gewicht 200 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen