Menu

Shampoo voor veelvuldig wassen van het haar

Shampoo voor veelvuldig wassen van het haar
  € 11,90Basisprijs: € 59,50/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Bijzonder mild.

  Haarverzorging. True to type

  De door de Camaldulens ontwikkelde shampoos bevatten een actief bestanddeel op een oppervlakte-actieve basis die is aangepast aan het respectieve haartype. Ze zijn mild, delicaat geparfumeerd en zeer zuinig in gebruik: zelfs bij dagelijks gebruik gaat één flesje meer dan zes weken mee. Het haar wordt grondig gereinigd en kan uitstekend worden gestyled.

  Sneeuw, dennenbomen en complete rust

  Camaldoli is een van die bijzondere kloosterplaatsen waaruit een hele kloostercultuur is voortgekomen en die ook nu nog leeft. Het getal 11 speelt er een rol: de 11e eeuw en 1.111 m boven de zeespiegel markeren de ruimte-tijd structuur waarin St. Romuald deze semi-Remitische tak van de Benedictijnen ten noordoosten van Arezzo stichtte. Vergelijkbaar met de Kartäusern zijn hier ook kluizenaarsmonniken, die elk kleine huisjes met tuinen bewonen. Als benedictijns erfgoed is er ook een klooster met gemeenschapsleven, zodat een Camaldolees kan kiezen welke levenswijze hij verkiest. Een van de belangrijkste werkterreinen daar is de produktie van cosmetische produkten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 55454

   200 ml fles
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Goede dingen van kloosters

   Wij brengen levende kloostercultuur uit heel Europa rechtstreeks bij u thuis - in de vorm van smakelijke, verzorgende en met de hand vervaardigde producten die hun waarde in het dagelijkse kloosterleven voor lichaam en ziel allang hebben bewezen.

   Goede dingen van kloosters
   Menu