Menu

Sfeervolle caleidoscoop messing

Sfeervolle caleidoscoop messing
  € 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Prachtig zien in plaats van te verdoezelen.

  De kwaliteit van een caleidoscoop staat en valt met de samenstelling en de exacte plaatsing van de spiegels en lenzen. Deze caleidoscoop van Zwitserse makelij is uitgerust met drie spiegels met een reflecterend oppervlak van 95% die in een hoek van 60° ten opzichte van elkaar staan en zich over de gehele lengte van de behuizing uitstrekken.Een glazen groothoeklens zorgt voor een maximale lichtopbrengst en geeft een gelijkmatig helder beeld tot aan de rand van het gezichtsveld (het geeft zelfs de indruk dat je voorbij de rand kunt kijken). In plaats van de gebruikelijke flikkering in een glazen opzetstuk, weerspiegelt deze caleidoscoop - oneindig veel interessanter - de omgeving. Zelfs duistere plekken als ondergrondse parkeergarages, vuilnisbelten en stationstoiletten stralen van heilige schoonheid.

  Productinformatie

  Artikel nummer 71132

   Wij hebben de koffer van messing laten maken (omdat dat mooier is dan de gebruikelijke koffers van plastic en slechts marginaal duurder). In een glazen cilinder. Gemaakt in Zwitserland. Lengte 14,5 cm, Ø 1,8 cm. Gewicht 80 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu