Menu

Set plantenetiketten

Set plantenetiketten
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Kleurrijk mengsel. Etiketten zaaien.

  Iedereen die zelf veel zaait aan het begin van het tuinseizoen zal deze verzameling van verschillende kleine etiketten zeer nuttig vinden. Gemaakt van beukenhout, sommige naturel, sommige gevernist in verschillende kleuren, ze zijn allemaal zo groot dat ze in zaaipotten en -bakken passen. De kleine doos bevat ook een pen voor het labelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 89989

   68 stuks in totaal. Diverse kleine plantenlabels van beukenhout in een metalen doosje. Met een waspotlood om op de etiketten te schrijven. Doos hoogte 3,5 cm, breedte 17,5 cm, diepte 9,5 cm. Gewicht 270 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu