Menu

Schroefdopopener Vacumex

Schroefdopopener Vacumex
  € 6,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf begin februari, nu beschikbaar voor bestelling
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Tegen het verraad van het object. Het openen van schroefdeksels is gemakkelijk gemaakt.

  Wanneer alle pogingen om de pot te openen niets uithalen en de pot nog steeds niet opengaat, biedt dit kleine, op het eerste gezicht volkomen onspectaculaire keukenhulpje van gepolijst verchroomd staal uitkomst. De haak grijpt stevig vast onder de rand van de schroefdop en maakt deze los van de rand van de pot tegen de weerstand van het vacuüm. Dit maakt het gemakkelijk om elke glazen pot te openen. Dankzij het hefboomeffect is er weinig kracht nodig.

  Garantievoorwaarden van de fabrikant

  Productinformatie

  Artikel nummer 37035

   Geschikt voor schroefdoppen tot max. 19 mm hoogte. Met dopjeslift. Hoogglans verchroomd staal, gemaakt in Duitsland. Lengte 13 cm, breedte 8,7 cm, hoogte 2 cm. Gewicht 60 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu