Ebnat

Schrobber Beukenhout Unie

Ebnat
Schrobber Beukenhout Unie
  € 13,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Een schrobborstel. Ook voor de ruwe

  Deze schrobber is gemaakt in het Zwitserse kanton St. Gallen. Zijn lichaam, gemaakt van onbehandeld Zwitsers beukenhout, is niet over het gehele oppervlak voorzien van borstelharen, maar is voorzien van een zogenaamde uniebekleding in twee rijen. Union is de naam voor een mengsel van natuurlijke vezels - uiterst elastische agavevezels die bestand zijn tegen zuur, alkali en hitte - en bassine, de sterke bladvezels van de sagopalm. Beide zijn zeer breukvast en bestand tegen nattigheid, waardoor de schrobber zelfs geschikt is voor het reinigen van grove oppervlakken in de kelder en buiten. In het lichaam is een aluminium huls met schroefdraad opgenomen voor een passende handgreep.

  Productinformatie

  Artikel nummer 27588

   Trimlengte 3 cm. Breedte 24 cm. Gewicht 300 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen