The Organic Company

Schort met Zakken

Blauw
The Organic Company
Schort met Zakken
Blauw
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Met een handvol zakken. Veelzijdig werkschort.

  The Organic Company heeft dit schort van sterke katoenstof voorzien van vier grote zakken. Dit maakt het een veelzijdige allrounder, niet alleen in de keuken, maar ook in de tuin, in het atelier, voor schilderen en knutselen. De tassen bevatten alles wat je bij de hand moet hebben. En zodat er niets uitvalt tijdens drukke werkzaamheden, kunnen twee ervan worden afgesloten met een drukknoop. Een andere zak met zijopeningen is in de slab verwerkt. Het zakschort kan goed worden aangepast aan verschillende lichaamsmaten (en omtrekken) dankzij de zesvoudig verstelbare kraag en de lange bindriem. Een allrounder door en door.

  Design met functie. "Zorgen is het nieuwe cool"

  Het Deense textiellabel "The Organic Company" zet zich niet alleen in voor een goed, functioneel ontwerp, maar ook voor een verantwoord gebruik van het milieu en de hulpbronnen. Om dit te kunnen realiseren gebruikt oprichtster Joy Vasiljev voor haar textiel uitsluitend katoen van gecontroleerde biologische teelt. Sinds 2010 laat zij ook al haar textiel certificeren volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS), zodat men er zeker van kan zijn dat de artikelen niet alleen van milieuvriendelijk materiaal zijn gemaakt en geverfd, maar dat de hele productieketen wordt gecontroleerd en verzekerd is dat de arbeiders onder eerlijke omstandigheden produceren. De ontwerpen worden gemaakt in samenwerking met Deense textielontwerpers, altijd met het doel het textiel zo doordacht en aantrekkelijk te maken dat men er lang plezier en vooral gebruik van zal hebben.

  Productinformatie

  Artikel nummer 33578

   100% katoen. Oorsprong India. Basisgewicht 260 g/m². Vier zakken à 20 × 20 cm, één zak in de slab. Riem 72 cm lang, breedte 3,2 cm. 6-voudig verstelbare kraag met drukknopen. Gemaakt in India. 97 cm breed, 69 cm hoog.

   Wasvoorschrift

   text
   Normaal proces
   text
   Niet bleken
   text
   Drogen in droogtrommel normal temperatuur ( 80 °C )
   text
   Zooltemperatuur ( 200 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen