Menu

Schoenpoetsdoos van plaatstaal en eikenhout

Schoenpoetsdoos van plaatstaal en eikenhout
  € 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Opbergruimte met voetsteun

  Deze handgemaakte schoenpoetsdoos van 10 mm dik eikenhout en 1,8 mm dik plaatstaal is ontworpen als een open kubus, bewerkt met afgeronde hoeken en stevig in elkaar geschroefd. De twee vakken bevatten alles wat je nodig hebt om je schoenen te verzorgen. Het doordachte ontwerp culmineert in de centrale draaggreep, die tevens dient als schoenenrek voor comfortabel schoonmaken, de greepopening heeft een breedte van 11 cm. Met dit solide apparaat - men zou eerder willen zeggen: klein meubelstuk - wordt regelmatige schoenverzorging een tastbaar en zichtbaar genoegen. De schoenpoetsdoos wordt vervaardigd in de werkplaatsen voor gehandicapten in Bethel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 16884

   Geolied eikenhout en gepoedercoat plaatstaal. Gemaakt in Duitsland. Breedte 35 cm, diepte 27 cm, hoogte 22 cm. Gewicht 3 kg.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu