Menu

Schoenkuip Tom

Schoenkuip Tom
129,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

MAGAZIN products - een reeks meubels en woonaccessoires ontwikkeld en geproduceerd door MAGAZIN in samenwerking met ontwerpers.

Een goede aanwinst voor de hal en de entree: TOM biedt plaats aan drie paar schoenen naast elkaar. Natte leren zolen drogen bijzonder goed op de kokosmat. Rubberen voetjes zijn inbegrepen om gevoelige vloeren te beschermen.

Instructies

Productinformatie

Artikel nummer 43425

Afmetingen: B 78 x D 33 x H 2,7 cm
Gewicht: 3 kg
Materiaal: Kuip: Roestvrij staal, 23 mm; kokosmat: Gebruikte laag: 100 % kokosvezel, onderzijde: 100 % vinyl, voetjes: Rubber
Ontwerp: MAGAZIN
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

MAGAZIN-Producten

MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

MAGAZIN-producten
Menu