Menu

Scheerstandaard Zink Verchroomd met Kom

Scheerstandaard Zink Verchroomd met Kom
64,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

De juiste opslag.

Scheerkwasten, vooral die van dassenhaar, kunnen het best hangend worden bewaard. Als ze bovendien goed worden verzorgd - altijd goed wassen en drogen - kunnen ze tot tien jaar meegaan. De meeste handgrepen kunnen dan opnieuw worden gevuld. U kunt rechtstreeks contact opnemen met onze klantenservice of met de fabriek van Mühle.

Scheerkwasten en scheermessen van Mühle.

Niet elk ambachtelijk bedrijf slaagt erin traditie en moderniteit met elkaar in evenwicht te brengen, maar de scheerkwastenfabrikant Mühle wel: Het bedrijf, dat ook vandaag nog in familiehanden is, heeft de traditionele kennis van het vakmanschap bewaard en daarop voortgebouwd om een brug te slaan naar nieuwe materialen, fabricagemethoden en hedendaags design. De fabriek in het Erzgebirge produceert artikelen voor nat scheren, waarvan 90% met de hand wordt gemaakt. Het hart van het bedrijf is nog steeds de scheerkwast. De penseelmaker heeft een vaste hand nodig en een goed oog voor het fijne dassenhaar, dat eerst zorgvuldig wordt gesorteerd, tot op een tiende gram nauwkeurig wordt gewogen en dan in de doos in vorm wordt getikt. Met grote zorgvuldigheid worden de ongeveer 20.000 haren uit de vormkast gehaald en, zonder dat er ook maar één haartje verschuift, stevig tot een kwastje gebonden, dat vervolgens wordt schoongemaakt, gelijmd en op het handvat van de scheerkwast gemonteerd. De borstels worden met evenveel zorg gemaakt van speciale synthetische vezels, die net als de dassenharen plukken, in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar zijn.
Mühle produceert de scheerkwasten en scheermessen nu volledig in het hoofdkantoor van het bedrijf in Hundshübel. Wat wordt geleverd is zoveel mogelijk afkomstig uit de regio.

Productinformatie

Artikel nummer 61901

Aan de ene kant houdt de standaard het scheermes, aan de andere kant de scheerkwast, die - ondersteboven hangend - volledig kan drogen. Praktisch: het eronder geplaatste zeepbakje, dat eigenlijk bedoeld is voor het opschuimen van de scheerzeep, vangt het druipende water op.
Verchroomd zink. Openingsbreedte van de scheerkwasthouder 2,6 cm, Ø van de scheermeshouder 1,1 cm. Hoogte 13,2 cm, voet Ø 9 cm. De scheerkom is ook gemaakt van verchroomd zink. Ø 8,9 cm, hoogte 3,3 cm. Totaal gewicht 365 g. Van de Mühle fabriek, gemaakt in Duitsland.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu