Menu

Scheermesjes Roestvrij Staal Platina

Scheermesjes Roestvrij Staal Platina
  € 9,90Basisprijs: € 0,99/stukalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Scherp en platina gecoat.

  Deze scheermesjes van Merkur zijn gemaakt van roestvrij staal. Als ze bovendien met platina zijn bekleed, neemt hun levensduur vele malen toe. Ze worden u individueel in papier verpakt geleverd in een dispenser die, anders dan gebruikelijk, van karton (en niet van plastic) is gemaakt. De scheermesjes passen op alle scheermessen in ons assortiment, maar ook op modellen met een identieke constructie.

  Merkur Scheerapparaat

  Merkur is een van die Solinger smederijen die gespecialiseerd zijn in een staalgroep: Hier is het oude, stalen scheermes voor dubbelzijdige messen. Ze zijn gemakkelijker (en veiliger) te bedienen dan scheermesjes, maar zijn scherper (en, rekening houdend met de kosten van de mesjes, goedkoper) dan scheermesjes met draaikop.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204009

   Van Merkur. Scheermesjes, niet roestend, voor ongeveer 7-10 scheerbeurten (afhankelijk van de dikte van de baard). Roestvrij staal, platina gecoat en individueel verpakt in papier. Gemaakt in Tsjechië. 4,4 cm × 2,2 cm. Lengte van het blad 3,6 cm. Levering inclusief 10 scheermesjes in een dispenser (van karton).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen