Menu
Bayha

Scalpelgreep roestvrij staal lang handvat

Bayha
Scalpelgreep roestvrij staal lang handvat
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Veilig in de hand en gemakkelijk te verwisselen

  Voor het verwisselen van het mesje kunnen de koolstofstalen mesjes altijd met de voet worden vastgepakt. Het scherpe gedeelte hoeft niet door de vingers te worden aangeraakt, wat het risico op letsel aanzienlijk vermindert in vergelijking met andere scalpelsystemen. De snavelvorm van de messen maakt een zeer veilige hantering mogelijk. Uiteraard raden wij deze instrumenten niet aan voor kleine chirurgische zelfzorg, maar voor alle fijn snijwerk en het slijpen van potloden.

  Insider Tip. Niet alleen voor grafische kunstenaars: Bayha scalpels.

  Dit zijn geen hobbymessen, maar echte chirurgische scalpels, gemaakt in Zuid-Duitsland voor chirurgisch precisiewerk. Hun klassieke vorm verraadt dat ze niet van gisteren zijn. Onze fabrikant was een stichtend lid van het Vrije Gilde van Chirurgische Mechanici, en zijn programma is tot op de dag van vandaag opmerkelijk slank gebleven: Hij maakt alleen scalpels - en doet dat al sinds 1925. Een vermelding waard: het uitgekiende lemmetbevestigingssysteem van de roestvrijstalen handgrepen. Een sluitsysteem zorgt voor een stevige passing van de mesjes, maakt een eenvoudige en veilige vervanging mogelijk en maakt van de scalpels echte "multifunctionele messen".

  Productinformatie

  Artikel nummer 70954

   Roestvrij staal. Lengte 16 cm. Gewicht 30 g. Zonder blad.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen