Kähler Design

Saladekom Hammershøi

Kähler Design
Saladekom Hammershøi
  € 82,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Grote kom met vloeiende vormen - een sokkelvormige ring tilt de volumineuze vorm van het oppervlak. Met het typische fijngegroefde oppervlak van de HAMMERSHØI-serie. Kan worden gebruikt als slakom en als fruitschaal. Geschikt voor de vaatwasser.

  175 jaar handgemaakte keramiek

  Al meer dan 175 jaar staat het traditionele Deense merk Kähler voor handgemaakt keramisch werk en hoogwaardige kunstnijverheid. De oorsprong van het Deense kwaliteitsdenken in architectuur en design ligt hier. Meer dan 130 jaar lang nam de firma Kähler de beroemdste kunstenaars van die tijd onder zijn hoede. Met de 4e generatie van de familie Kähler eindigde de geschiedenis van het bedrijf als familiebedrijf in 1974. In 2008 nam architect Frantz Longhi het bedrijf over en begon een nieuwe fase van het designmerk Kähler. Tegenwoordig vindt slechts een deel van de productie plaats in de eigen keramiekateliers. Het merk heeft zijn focus op de traditie van eigentijds design en keramisch vakmanschap behouden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15958

   Afmetingen: Ø 30 × H 8 cm
   Gewicht: 1,8 kg
   Materiaal: Porselein
   Ontwerp: Hans-Christian Bauer
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen