Conflictfood

Saffraan uit Afghanistan

Conflictfood
Saffraan uit Afghanistan
  € 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Kostbare specerij. Saffraan uit Afghanistan

  Afghanistan wordt al lange tijd geteisterd door gewapende conflicten en politieke onrust. En het land heeft momenteel maar één agrarisch "exportproduct", namelijk opium. Toch vind je in het westen van het land de fijnste saffraan, die een vrouwencollectief oogst en verwerkt. Met de opbrengst steunt Conflictfood lokale onderwijsinstellingen. De saffraan in de glazen tube wordt geleverd in een prachtig doosje dat niet alleen recepten en informatie over het project bevat, maar ook gebruikt kan worden.

  Producten uit crisisgebieden: Conflictfood

  Conflictfood is de naam van het Berlijnse bedrijf van Gernot Würtenberger en Salem El-Mogaddedi - en de naam zegt genoeg. De twee sporen de beste landbouwproducten uit crisisgebieden op en brengen ze naar de Duitse markt. Onder het motto "Trade instead of Aid" richten ze zich op duurzame veranderingen en positieve langetermijnveranderingen door handel op plaatsen waar handel niet vanzelfsprekend is. Ze bouwen altijd directe relaties op zonder tussenpersonen en betalen eerlijke prijzen aan hun partners. Zo versterken zij lokale economische structuren in conflictgebieden, bestrijden zij armoede en creëren zij vreedzame vooruitzichten.

  Ingrediënten en opmerkingen:

  Verkoopbenaming:

  Saffraandraadjes

  Ingrediënten:

  Saffraandraadjes

  Oorsprong / herkomst:

  Afghanistan

  Verantwoordelijke exploitant levensmiddelenbedrijf:

  Conflictfood GmbH Cuvrystr. 2 10997 Berlijn Duitsland

  Productinformatie

  Artikel nummer 17828

   1 g potje
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen