Menu

Ryoba zag

Ryoba zag
  € 74,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Japanse zagen (Nokogiri).

  De aandacht die in Japan wordt besteed aan de zaag als handgereedschap komt tot uiting in het grote aantal functioneel gedifferentieerde types, een uiterst gedetailleerde zaaggeometrie en een zorgvuldig ontwerp van het handvat. Japanse houtzagen werken op spanning en zijn daarom gemakkelijker te controleren, en omdat het zaagblad alleen onder spanning staat, kan het dunner worden gemaakt. De koolstofstalen messen, die kunnen worden vervangen maar niet opnieuw geslepen, hebben geharde tandpunten die vlijmscherp zijn geslepen. De tanden zijn licht gezet, waardoor minimaal snijverlies en gladde, scheurvrije snijvlakken mogelijk zijn. De zagen zijn dus niet alleen iets voor liefhebbers, maar uiterst nuttig gereedschap waar je niet meer zonder wilt als je er eenmaal mee gewerkt hebt.

  Ultra-scherp. Japanse zagen.

  Japanse zagen werken op spanning en zijn daarom gemakkelijker te geleiden op het werkstuk. Omdat het zaagblad ook alleen aan trekspanning wordt onderworpen, kan het dunner worden afgewerkt. De koolstofstalen bladen, die kunnen worden vervangen maar niet opnieuw geslepen, hebben geharde, vlijmscherp geslepen tandpunten en de tanden zijn licht gezet, wat zorgt voor zeer gladde snijvlakken. Het materiaal van het handvat: Japanse vleugelmoer.

  Productinformatie

  Artikel nummer 53828

   De meest voorkomende en veelzijdige Japanse zaag. Het blad is dubbel getand: driehoekige vertanding (voor zaagsneden langs de nerf) aan de ene kant en trapeziumvormige vertanding (voor zaagsneden dwars op de nerf) aan de andere kant. Lengte van het blad 24 cm, dikte van het blad 0,5 mm. Totale lengte 58 cm. Gewicht 200 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu