Brugger

Ruwe magneet

(10 stuks)
Brugger
Ruwe magneet
(10 stuks)
  € 9,50alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Gewoonlijk is een ruwe magneet een eerste product dat eerst in een ander apparaat wordt geïnstalleerd of omhuld. Op de magneetwand heeft het echter geen coating of lak nodig, zelfs niet bij het uiteindelijke gebruik. Onze ruwe magneet is gemaakt van hard ferriet - dat, zoals alle keramische materialen, een beetje broos en breekbaar is - het doet denken aan grafiet en kan een beetje vlekken maken (zoals gietijzer bijvoorbeeld).

  Attentie:

  Deze magneten zijn extreem sterk en mogen nooit in de buurt van pacemakers worden gebracht. Hetzelfde geldt voor magnetische gegevensdragers en mechanische horloges of kompassen. Bovendien mogen ze niet op grotere afstand tegen elkaar botsen (splintergevaar).

  Productinformatie

  Artikel nummer 67040

   10 harde ferriet magnetische kubussen à 30 × 10 × 6 mm. Houdkracht 5 Newton.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen