Menu

Russisch gierblad

Russisch gierblad
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Let op: De levering van dit artikel kan enkele dagen langer duren dan aangegeven. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Praktisch voor bodemverzorging.

  Wat (groente)tuiniers echt nodig hebben: een werktuig om de grond te bewerken waarvan het lichte gewicht het mogelijk maakt om lange tijd aan één stuk te wieden zonder ongemak. De combinatie van een extra geslepen stalen blad en een gereedschapskop die al met al zo smal is dat de grond grondig kan worden losgemaakt, zelfs als de planten dicht bij elkaar staan, resulteert in dit wiedmes, dat we eigenlijk uit Rusland halen, het grote land van de zelfvoorziening. Het handvat is gemaakt van berkenhout en de kop van het gereedschap wordt op zijn plaats gehouden door twee stevige schroeven.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204847

   Handvat van onbehandeld berkenhout, lemmet van staal. Lengte lemmet 10 cm, totale lengte met handvat 137 cm. Breedte van het handvat 4 cm. Totaal gewicht 700 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen