Feingerätebau K Fischer

Ruimteklimaatmeter

Feingerätebau K Fischer
Ruimteklimaatmeter
  € 219,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Belangrijk voor het welzijn. Het binnenklimaat

  Het binnenklimaat heeft een beslissende invloed op ons welzijn tijdens het wonen en werken. De juiste temperatuur en optimale luchtvochtigheid zijn cruciaal. Ruimtetemperaturen van 18 tot 22 °C en een luchtvochtigheid van 40 tot 70% - afhankelijk van het gebruik van de ruimte - worden als optimaal beschouwd voor een comfortabel en gezond ruimteklimaat. Deze mechanische ruimteklimaatmeter geeft informatie over beide gemeten variabelen. Het bevat een hoogwaardige hygrometer van synthetisch haar en een bimetaalthermometer waarmee het gelijktijdig de relatieve vochtigheid en de temperatuur meet; het snijpunt van beide wijzers geeft informatie over de kwaliteit van het ruimteklimaat. Zo kunt u in één oogopslag zien of de omstandigheden in uw kamer optimaal zijn, of dat het te warm, te koud, te droog of te vochtig is. De ruimteklimaatmeter is geschikt voor alle soorten interieurs.

  Fischer precisie-instrumenten. Meettechniek uit het Erzgebirge

  Fischer Feingerätebau GmbH, in 1945 opgericht door boordwerktuigkundige Kurt Fischer in Drebach in het Ertsgebergte - en inmiddels actief onder de naam VEB Feingerätebau Drebach - vervaardigt nauwkeurige en degelijke meetinstrumenten voor meteorologie en klimaatobservatie, die zich kenmerken door de beste afwerking. De betrouwbare instrumenten zijn ook nauwkeurig afgesteld en getest.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204051

   Kast messing verchroomd, wijzers en schaalverdeling van lichtmetaal, kap mineraalglas. Meetelementen: Bimetaalthermometer (meetbereik 8-40 °C), hygrometer van synthetisch haar (meetbereik 26-100% relatieve vochtigheid). Ø 15 cm, diepte 3,5 cm. Gewicht 320 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen