Menu
KLOTZtechnics

Rubber slang goud slang 1/2 inch

KLOTZtechnics
Rubber slang goud slang 1/2 inch
  € 429,00Basisprijs: € 21,45/malle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Moeilijkste taken: de gouden slang

  De zwarte slang met de gele golvende lijn - de beroemde gouden slang - wordt op zeer arbeidsintensieve wijze vervaardigd: De zogenaamde ziel van de slang is van rubber en wordt rechtstreeks op een doorn geëxtrudeerd. Deze basisslangstructuur wordt omwikkeld met een sterk koord, opnieuw bedekt met een rubberen hoes en versterkt met textielband. De daaropvolgende vulkanisatie verzegelt alle lagen tot een homogene slangwand die knik- en slagvast is en ook bij wisselende temperaturen een drukbelasting tot 30 bar aankan. Goldschlange slangen zijn sinds 1930 de onbetwiste kwaliteitsreferentie voor de industrie, landschapsarchitecten en veeleisende tuinbezitters. Rubberen slangen zijn duur, de Goldschlange is nog duurder. Maar terecht, want het zal de laatste slang zijn die je koopt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 88392

   Ø inwendig 1/2" (= 13 mm), wanddikte 3,9 mm. Werkdruk tot 30 bar. Lengte 20 m. Gewicht 4,8 kg. Levering zonder hulpstukken.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen