Menu

Rubber enkellaars voor heren

Olijf-zwart
Rubber enkellaars voor heren
Olijf-zwart
Olijf-zwart
€ 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Rubber enkellaarsje. Over de laatste

Een eersteklas alternatief voor de rubberlaars: deze zachte en soepele rubber enkellaars met elastische inzetstukken aan de zijkant is snel aan en uit te trekken. De buitenkant, die doet denken aan een klassieke chelsea boot, is zo burgerlijk dat hij niet alleen kan worden gedragen om te tuinieren, te wandelen (met of zonder de hond), maar ook om te winkelen in kleine en grote steden. De enkellaars wordt in Slowakije met de hand op een leest gevormd alvorens machinaal aan de zool te worden bevestigd en "gegoten" - pasvorm en comfort zijn dus uitstekend. De katoenen voering zorgt voor een goed voetklimaat.

Grand Step Shoes. Een stap verder

Grand Step Shoes staat al meer dan 25 jaar voor comfortabele schoenen die op duurzame wijze en onder eerlijke omstandigheden worden geproduceerd uit natuurlijke materialen. Het label, dat in Mainz werd opgericht en nu in Pirmasens is gevestigd, hecht veel waarde aan het testen en certificeren van de gebruikte materialen. Daarom volgt Grand Step Shoes de richtlijnen van de GOTS (Global Organic Textile Standard) en de IVN (International Association of the Natural Textile Industry). Wat de productie betreft, werkt Grand Step Shoes al jaren met dezelfde partners en staat het bedrijf in nauw en persoonlijk contact met de fabrieken, vaak kleine familiebedrijven, in Europa en Vietnam. De naleving van een internationaal erkende "gedragscode" garandeert dat de mensen die er werken onder eerlijke omstandigheden en tegen een passende beloning werken. Deze criteria gelden ook voor de bedrijven die bij de hele bevoorradingsketen betrokken zijn. Met zoveel zorg voor de productie is het niet verwonderlijk dat Grand Step Shoes even nauwgezet is als het gaat om draagcomfort - ondersteund door een grondige kennis van de anatomie van de voet en geschikte materialen.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 204506

100% natuurlijk rubber, waterdicht. Elastische inzetstukken aan de zijkanten. Voering 100% katoen. Uitneembare binnenzool. Antislip profielzool 68% rubber, 32% synthetisch rubber. Gemaakt in Slowakije.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu