Ruark Audio

Ruark Audio tafelradio R1

Nieuw
Ruark Audio
Ruark Audio tafelradio R1
  € 349,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Referentie voor tafelradio's. Vierde generatie

  De R1 tafelradio, een klassieker van Ruark Audio, is nu toe aan zijn vierde generatie. Op de nette voorkant toont een groot OLED-display de tijd en informatie over programma's en instellingen - haarscherp en leesbaar vanuit elke hoek. Bovendien kan de helderheid van het display individueel worden aangepast, zowel in de actieve modus als in de stand-bymodus. De stijve en akoestisch inerte polymeerbehuizing is aan de binnenkant behandeld met een speciale akoestische coating die er, in combinatie met de elektronica en de nieuw ontwikkelde Ruark NS+ luidsprekerunit, voor zorgt dat de R1 nog steeds kan worden omschreven als een apparaat met het beste geluid in zijn klasse - ongeacht de geluidsbron. De R1 kan worden bediend door de meeste MP3-spelers, smartphones en computers via de ingebouwde Bluetooth-ontvanger, en de R1 kan op deze manier ook afspelen met een indrukwekkende kwaliteit. Er zijn knoppen voor hoge en lage tonen voor fijnafstelling, terwijl de loudness-functie zorgt voor goed geluid, zelfs bij lage volumes. Radio-ontvangst is beschikbaar via FM en DAB+, en extra informatie wordt doorgegeven via RDS. Je kunt je favoriete zenders opslaan in tien voorkeurszenders en ze oproepen met één druk op de knop.

  Er is een stereo hoofdtelefoonuitgang en een schakelbare AUX-ingang op de achterkant van de R1, waarmee je extra apparaten kunt aansluiten. De R1 heeft ook een USB-oplaadaansluiting voor het opladen van je smartphone. Dit laatste is vooral handig als je Bluetooth 3.0 gebruikt om je muziek, internetradio of andere diensten zoals Spotify via je smartphone naar de R1 te sturen: Dit voorkomt dat de batterij van de telefoon leegloopt tijdens het afspelen. De gebruiksvriendelijke bedieningseenheid bevindt zich aan de bovenkant van de behuizing. Het heeft slechts een paar knoppen en kan intuïtief worden bediend. Visueel doet het denken aan een telefoonwijzer, daarom noemt de fabrikant het RotoDial. Tot slot kan de R1 ook worden gebruikt als wekker. Dankzij twee wektijden en een instelbaar wekkervolume kun je terug naar de dag wanneer en hoe je wilt. Er is ook een sluimerfunctie beschikbaar.

  Ruark Audio. Goed geluid uit Groot-Brittannië

  Goed geluid moet toegankelijk zijn voor elke muziekliefhebber, niet alleen voor hifi-liefhebbers. Alan O'Rourke, oprichter en directeur van het Britse familiebedrijf Ruark Audio, werkt al meer dan 30 jaar volgens dit principe. Hij bouwt al vanaf het allereerste begin wereldberoemde luidsprekers en voegde daar eind 2006 radio's en muzieksystemen aan toe, die volgens dezelfde principes zijn ontworpen en overal een goed figuur slaan, of het nu in de woonkamer, slaapkamer of op kantoor is. Maar het is niet alleen het geluid van de Ruark apparaten dat uitmuntend is. Dankzij hun elegante uiterlijk werden ze ook al snel erkend als designklassiekers. Je hoeft niet zo ver te gaan als de fabrikant, die beweert dat zijn producten "built to last" zijn. Wat wel zeker is, is dat ze vele jaren plezier zullen bieden, zowel op het gebied van geluid als design.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 205353

   Tafelradio. Behuizing van ABS-kunststof, afgewerkt met espressolak, frontrooster van beukenhout. Kabellengte 1,8 m, eurostekker. Hoogte 17,5 cm, breedte 13 cm, diepte 13,5 cm. Gewicht 1,5 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen