Ruark Audio

Ruark Audio hifisysteem R5 Walnoot

Nieuw
Ruark Audio
Ruark Audio hifisysteem R5 Walnoot
  € 1.599,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Klein geluidswonder

  Met het R7 muzieksysteem heeft Ruark Audio een nieuwe standaard gezet op het gebied van ontwerp, functies en geluidsprestaties. De R5 is nu een systeem voor iedereen die de voorkeur geeft aan een compacter apparaat zonder pootjes. Het kan ook perfect worden geïntegreerd in kleinere woonruimtes. Het overtuigende geluid, dat zelfs de meest veeleisende luisteraars tevreden stelt, wordt geleverd door een uitgebalanceerde luidsprekercombinatie: twee 75 mm full-range luidsprekers ontwikkeld door Ruark Audio in combinatie met een lineaire 80 watt versterker en een ingebouwde, verder verbeterde 125 mm subwoofer. De tweeter en het middenbereik zijn goed ontwikkeld, het geluid is hoorbaar ruimtelijk ondanks de nabijheid van de luidsprekers en de verrassend krachtige woofer maakt de geluidservaring compleet. De regelaars voor hoge en lage tonen zorgen voor een fijne afstelling, terwijl de loudness-functie zelfs bij lage volumes voor een goed geluid zorgt.

  Goed geluid uit vele bronnen

  De verscheidenheid aan mogelijke geluidsbronnen is opmerkelijk. Dit begint met de ontvangst van radio via de ether, via een analoge FM RDS-tuner met hoge selectiviteit of via een hoogwaardige digitale tuner voor DAB en DAB+. Je kunt je favoriete zenders opslaan in tien voorkeurszenders en ze oproepen met één druk op de knop. De meegeleverde telescopische antenne is afneembaar zodat je ook een externe antenne kunt aansluiten. Het CD-station, vervaardigd volgens de strenge normen van de auto-industrie, speelt muziek af van CD's, CD-R's en CD-RW's en ondersteunt gangbare formaten zoals MP3, WMA of AAC. Muziek kan worden gestreamd vanaf externe apparaten zoals smartphones of tablets via Bluetooth 3.0 - in CD-kwaliteit dankzij de aptX-codec. (Een USB-oplaadaansluiting zorgt ervoor dat de batterij van de apparaten niet leegraakt). De R5 kan worden aangesloten op bestaande netwerken via WLAN en LAN. De R5 kan worden aangesloten op de tv via een optische digitale ingang en op andere apparaten via analoge RCA-aansluitingen (in- en uitgangen) - inclusief een phono-ingang. Last but not least zijn de streamingdiensten Spotify Connect, Amazon Music, Deezer en Tidal geïntegreerd in de R5.

  Intuïtieve bediening

  Visueel heeft de R5 Ruark het typische heldere en opgeruimde uiterlijk. De bedieningseenheid bevindt zich op de behuizing en doet denken aan een telefoonwijzer - Ruark Audio noemt het RotoDial. De paar knoppen kunnen intuïtief worden bediend. Als alternatief kun je het systeem ook bedienen met de meegeleverde draadloze afstandsbediening, die een identiek ontwerp heeft en prettig in de hand ligt. Als je een ander alternatief wilt, kun je de "Ruark Link" app van de fabrikant gebruiken, die gratis beschikbaar is voor iOS en Android. Het haarscherpe OLED-display, dat vanuit elke hoek kan worden afgelezen en de tijd en informatie over programma's en instellingen toont, bevindt zich aan de voorkant naast de opening van het CD-station. De helderheid kan zowel in actieve als in stand-by modus worden aangepast. Er is ook een 3,5 mm stereo hoofdtelefoonuitgang. Tot slot kan de R5 ook functioneren als wekker. Dankzij twee wektijden en een instelbaar alarmvolume kun je terug naar de dag wanneer en hoe je wilt. Er is ook een sluimerfunctie beschikbaar.

  Ruark Audio. Goed geluid uit Groot-Brittannië

  Goed geluid moet toegankelijk zijn voor elke muziekliefhebber, niet alleen voor hifi-liefhebbers. Alan O'Rourke, oprichter en directeur van het Britse familiebedrijf Ruark Audio, werkt al meer dan 30 jaar volgens dit principe. Hij bouwt al vanaf het allereerste begin wereldberoemde luidsprekers en voegde daar eind 2006 radio's en muzieksystemen aan toe, die volgens dezelfde principes zijn ontworpen en overal een goed figuur slaan, of het nu in de woonkamer, slaapkamer of op kantoor is. Maar het is niet alleen het geluid van de Ruark apparaten dat uitmuntend is. Dankzij hun elegante uiterlijk werden ze ook al snel erkend als designklassiekers. Je hoeft niet zo ver te gaan als de fabrikant, die beweert dat zijn producten "built to last" zijn. Wat wel zeker is, is dat ze vele jaren plezier zullen bieden, zowel op het gebied van geluid als design.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 202663

   HiFi-systeem met afstandsbediening. Houten behuizing, walnootfineer. Nominaal vermogen 80 W. Hoogte 14,2 cm, breedte 52 cm, diepte 30 cm. Kabellengte 1,85 m, veiligheidsstekker (type F). Gewicht 9,5 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen