Die Schmiede, Johannes Limmer

Rozetten ijzer

(1 set)
Kleurrijke baard
Die Schmiede, Johannes Limmer
Rozetten ijzer
(1 set)
Kleurrijke baard
  Kleurrijke baard
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Momenteel niet beschikbaar

  Algemene informatie

  Uit Beieren. Gesmeed ijzer.

  Deze producten komen uit een smederij die al meer dan 100 jaar als familiebedrijf wordt gerund en in de derde generatie, waar het vakmanschap van ijzeren deur- en raambeslag al 20 jaar centraal staat - zonder de hedendaagse productieprocessen uit het oog te verliezen. De basis zijn bijvoorbeeld vormstukken die met behulp van computergestuurde draaibanken en lasersnijtechnologie met constante precisie in massa kunnen worden geproduceerd. Het latere smeedwerk gebeurt echter met de hand, net als 100 jaar geleden. En pas dan, tijdens het smeden in open matrijs, worden de werkstukken voltooid door de vaardige hand van een bekwame smid. Zowel in vorm als in kleur en oppervlaktestructuur, die beide sterk beïnvloed worden door de temperatuur tijdens het smeden. Ten slotte worden de deurkrukken, nadat ze zijn afgekoeld, gelakt in een speciaal daarvoor ontwikkeld procédé, waardoor ze een coating krijgen die ze aan de binnenkant tegen corrosie beschermt en niet zichtbaar of voelbaar is. Voor buitengebruik kunnen de deurensets alleen met constante zorg worden gebruikt.

  Let op:

  U hebt de keuze uit deurkrukken en deurknoppen en moet dus alle gewenste afdekkingen afzonderlijk bestellen, tenzij anders beschreven: ofwel lange rozetten (geschikt voor kamerdeuren met de in Duitsland gebruikelijke standaardafstand van 72 mm tussen het midden van de sleutel en het krukgat) ofwel een set kruk- en sleutelrozetten, waarvoor de standaardafstand niet relevant is. Wij bieden hier de afdekplaatjes aan voor Buntbart sloten (normale kamersleutel). De deurkrukken hebben een vierkant van 8 x 8 mm, de raamkrukken een van 7 x 7 mm. Dit zijn de standaardmaten voor hedendaagse binnendeuren en -ramen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 21509

   Gevarieerd: 2 sleutelrozetten en 2 handvatrozetten. Ø 5 cm. Afstand tussen de gaten 3,8 cm. Gewicht 40 g. Geleverd met schroeven.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen