Menu

Ronde sprinkler messing

Ronde sprinkler messing
  € 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Watermars. In een cirkel.

  Onberispelijk vervaardigde cirkelsproeier, instelbaar op volledige of gedeeltelijke cirkelvormige gebieden van 20° tot 360°. De werpafstand is afhankelijk van de waterdruk en bedraagt bijvoorbeeld 13 m bij 4 bar. Deze kan worden verminderd met behulp van een zogenaamde straalverstorende schroef, waarbij de waterstraal tegelijkertijd breder wordt. De toepassingshoogte kan worden geregeld met een stootplaat.

  Productinformatie

  Artikel nummer 80347

   Lichaam van messing, veren en hendel van roestvrij staal. Aansluiting voor statief: ½-inch buitendraad. Gemaakt in Fellbach, Duitsland. Hoogte 11 cm. Gewicht 250 g. Geleverd zonder statief.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu